Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
cysiek33 napisał:
Lindemans napisał:
cysiek33 napisał:
powiedzial ten co stulejki dostal bo sie nie myl

Z kazdego, absolutnie kazdego tematu robisz gnoj, jak tylko sie pojawiasz. Gabrys odpisal dziewczynie na temat, mniej, czy bardziej udolnie, ale na temat. Ty, jak zwykle, gnoj i smrod za saba ciagniesz. Masz cos do Gabrysia, to pisz do niego na pwi nie rob chlewa wszedzie tam, gdzie sie pojawiasz.

zapros go na kawe
tylke ze on smierdzi wczesniej niz ryba a nawet BaRyBa

Pomiedzy zapraszaniem kogokolwiek na kawe, a robieniem totalnego gnoju na forum, jest przepasc...

PS,
gdyby jednak tak sie stalo, ze absolutnie musialbym wybrac z kim te kawe wypije, a do wyboru bylby tylko Gabrys i forumowy przyglup z Eidsvoll, to bylby to Gabrys.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Lindemans napisał:
cysiek33 napisał:
Lindemans napisał:
cysiek33 napisał:

Z kazdego, absolutnie kazdego tematu robisz gnoj, jak tylko sie pojawiasz. Gabrys odpisal dziewczynie na temat, mniej, czy bardziej udolnie, ale na temat. Ty, jak zwykle, gnoj i smrod za saba ciagniesz. Masz cos do Gabrysia, to pisz do niego na pwi nie rob chlewa wszedzie tam, gdzie sie pojawiasz.

zapros go na kawe

Pomiedzy zapraszaniem kogokolwiek na kawe, a robieniem totalnego gnoju na forum, jest przepasc...

PS,
gdyby jednak tak sie stalo, ze absolutnie musialbym wybrac z kim te kawe wypije, a do wyboru bylby tylko Gabrys i forumowy przyglup z Eidsvoll, to bylby to Gabrys.

ale przeciez Ryszard Ryskowski
(Remigrant)

sie wypieral ze nie jest gabriel ananiow czybys go tez rozgryzla

ps ostrzegam ze juz nie obrazasz wirtualnej osoby z internetowego swiata a osobe fizyczna
i po postepowaniu karnym rowniez twoje danene osobowe moga zagoscic na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
Remigrant napisał:
cysiek33 napisał:ty zaslugujesz tylko na podarde a nie wyjasnienia
DAMSKI BOKSER I ZLODZIEJ
WYSKOCZ DO MNIE A NIE DO 6 LETNICH DZIECI

Pytanie nadal aktualne:
Jaki związek z tym tematem, maję te twoje powyższe chore urojenia.

Niemniej, szukasz sobie większą biedę niż masz obecnie.
Jednak ja to szczerze rozumiem, szukasz jelenia, coby tobie ryja obił, byś mógł nadal obijać się tak jak dotychczas, a jednocześnie zgarniać forsę od absztyfikanta, za utratę zdolności do pracy.
Naiwny jesteś i masz chore urojenia, pewnie znowu po przebudzeniu, nie miał kto dopilnować byś wziął zaordynowane medykamenty na uspokojenie.

jeszcze jedno pomowienie i ci przywita sluzba wienzienna w Polsce
tchorz i damski bokser

Jesteś chory na zespół znarowień, po norwesku nosi to nazwę:
Asperger syndrom.
Tutaj więcej po norwesku:
nhi.no/foreldre-og-barn/barn/sykdommer/a...r-syndrom-20902.html
Jesteś pod stała opieka medyczną i bierzesz silne środki wyrównujące twój stan zachwiań psychicznych.
Takie fora jak to, są dla ciebie również swoistym medykamentem, ponieważ minimalizują twoją agresję "słowotok" bezpośrednio do członków własnej rodziny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
rysling11
(rysling11)
Nowicjusz
Remigrant napisał:
cysiek33 napisał:
Remigrant napisał:
cysiek33 napisał:ty zaslugujesz tylko na podarde a nie wyjasnienia
DAMSKI BOKSER I ZLODZIEJ
WYSKOCZ DO MNIE A NIE DO 6 LETNICH DZIECI

Pytanie nadal aktualne:
Jaki związek z tym tematem, maję te twoje powyższe chore urojenia.

Niemniej, szukasz sobie większą biedę niż masz obecnie.
Jednak ja to szczerze rozumiem, szukasz jelenia, coby tobie ryja obił, byś mógł nadal obijać się tak jak dotychczas, a jednocześnie zgarniać forsę od absztyfikanta, za utratę zdolności do pracy.
Naiwny jesteś i masz chore urojenia, pewnie znowu po przebudzeniu, nie miał kto dopilnować byś wziął zaordynowane medykamenty na uspokojenie.

jeszcze jedno pomowienie i ci przywita sluzba wienzienna w Polsce
tchorz i damski bokser

Jesteś chory na zespół znarowień, po norwesku nosi to nazwę:
Asperger syndrom.
Tutaj więcej po norwesku:
nhi.no/foreldre-og-barn/barn/sykdommer/a...r-syndrom-20902.html
Jesteś pod stała opieka medyczną i bierzesz silne środki wyrównujące twój stan zachwiań psychicznych.
Takie fora jak to, są dla ciebie również swoistym medykamentem, ponieważ minimalizują twoją agresję "słowotok" bezpośrednio do członków własnej rodziny.

Madrujesz sie w kazdym temacia
Czy ty tyle musisz smiecic i robic z siebie debila , a ile ty masz kont ?

Albert Einstein, twórca teorii względności cierpiał na zespół Aspergera.

Wolfgang Amadeus Mozart, jeden z genialnych klasycznych kompozytorów również cierpiał na zespół Aspargera.

Andy Worhol. Czołowy przedstawiciel pop-artu zyskał sławę dzięki serii kompozycji o dużym kontraście. Był postrzegany jako osoba towarzyska a zarazem samotnik - być może od czasu do czasu odzywały się u niego objawy zespołu Aspergera

Leo Messi, Niewielu wie, że zespół Aspergera był też zdiagnozowany u piłkarza roku 2009! Jak widać schorzenie nie przeszkadzało mu zostać gwiazdą sportu

Isaac Newton. Twórca prawa ruchu i powszechnego ciążenia, też był dotknięty chorobą nazywaną przez niektórych schorzeniem geniuszy. Nad swoimi teoriami pracował bardzo długo co może dowodzić obsesyjnego zainteresowania fizyką wywołanego przez chorobę aspergera

Srinivasa Ramanujan. Genialny matematyk samouk stworzył prawie 4 tys wzorów matematycznych!

Lewis Carrol. Jak powstał świat w książce "Alicja w krainie czarów"? Okazuje się, że twórca tego dzieła również cierpiał na to rzadkie schorzenie.

Twoja ignorancja splatala ci figla ,zamiasz oszczerstwa napisales komplementy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
rysling11
(rysling11)
Nowicjusz
A widzialem ze w innym temacie pouczasz ksiegowych ,To ty nie tylko psycholog z tytulem lekarza psychiatry ale rowniez ksiegowy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
Lindemans napisał:
cysiek33 napisał:
Lindemans napisał:
cysiek33 napisał:

zapros go na kawe

PS,

ale przeciez Ryszard Ryskowski
(Remigrant)
sie wypieral ze nie jest gabriel ananiow czybys go tez rozgryzla

ps ostrzegam ze juz nie obrazasz wirtualnej osoby z internetowego swiata a osobe fizyczna
i po postepowaniu karnym rowniez twoje danene osobowe moga zagoscic na forum

Tak mam na imię Ryszard i nazywam się Ryskowski i nie mam nic wspólnego /rodzinnie/ z jakimś tam Gabrielem Ananiow, poza sporadycznym kontaktem telefonicznym związanym tylko i wyłącznie z tym forum i pomówieniami pod jego adresem.

Dobre sobie, >@cysiek33< i osoba fizyczna na tym forum,
Może najpierw zarejestruj się na tym forum legalnie, pod swoim prawdziwym imieniem i nazwiskiem, a następnie, ewentualnie snuj dalej swoje chore oskarżenia.
Inaczej jesteś jedynie zwykłym chorym człowiekiem, acz tylko trollem forumowym.
Twoje oskarżenia tu na forum, nie są nic warte, nawet funt kłaków, ma większą wymierną wartość, niż to co ty tu produkujesz w przerwach pomiędzy jedna a druga dawką leków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
rysling11 napisał:
A widzialem ze w innym temacie pouczasz ksiegowych ,To ty nie tylko psycholog z tytulem lekarza psychiatry ale rowniez ksiegowy
---------------------
To expert od zagadnień podatkowo-bankowych. Wprawdzie nie odróżnia odsetek bankowych od wkładów (jako dochód) od odsetek od kredytow (jako koszt), ale co tam. Nobody,s perfect!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
rysling11
(rysling11)
Nowicjusz
Ludzie z Zespołem Aspergera są całkowicie pozbawieni empatii, nie liczą się ze słowami ani uczuciami otoczenia i nigdy nie kłamią.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
Krystian85 napisał:
rysling11 napisał:
---------------------
To expert od zagadnień podatkowo-bankowych. Wprawdzie nie odróżnia odsetek bankowych od wkładów (jako dochód) od odsetek od kredytow (jako koszt), ale co tam. Nobody,s perfect!

Osobiście z opisu @rysling11 zrozumiałem iz jego oba posty, dotykają moją osobę.
Dlatego proszę byś mnie oświecił, kiedy to ja, zamieściłem na tym forum jakieś opisy podatkowe tym bardziej związane z wkładami i dochodami, poza oczywiście prośbą w pomocy
w zrozumieniu pisma ze skatt.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Remigrant napisał:
Krystian85 napisał:
rysling11 napisał:
---------------------

Osobiście z opisu @rysling11 zrozumiałem iz jego oba posty, dotykają moją osobę.
Dlatego proszę byś mnie oświecił, kiedy to ja, zamieściłem na tym forum jakieś opisy podatkowe tym bardziej związane z wkładami i dochodami, poza oczywiście prośbą w pomocy
w zrozumieniu pisma ze skatt.

------------
Ryszard, tu chodziło pierzasto-husarskiego cyska dywizjon 303. Ty jesteś tu akurat jednym z madrzejszych głosów.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok